Ανακήρυξη Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε Επίτιμο Μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (17.7.2023)

Μ. Βαρβιτσιώτης: To E.B.E.Π είναι η φωνή του Πειραιά
DSC_8362.jpeg
Share:    

Σε επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς ανακηρύχθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η ανακήρυξή του έγινε σε ειδική συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας από τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλη Κορκίδη και παρουσία του Προέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δρ. Γεώργιου Πατέρα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμητική αναγνώριση προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι ο Πειραιάς είναι η καρδιά της εμπορικής ναυτιλίας και το Ε.Β.Ε.Π. η φωνή του.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ακόμη πως η αναβάθμιση του λιμανιού σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας και της Ευρώπης, παραμένει βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης και ότι στόχος είναι η ναυτιλία και οι θαλάσσιες δραστηριότητες να συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας.

Δείτε εδώ το tweet

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Βαρβιτσιώτης ΕΒΕΠ Πατέρας Λιμάνι Κορκίδης ΝΕΕ Ναυτιλία ΥΝΑΝΠ

Σχετικές εικόνες