Εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

DSC_1096.jpg
Share:    

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη και του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν στελέχη από την Υπηρεσία Μουσικής και τη Βυζαντινή Χορωδία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, καθώς επίσης και η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Λιμενικού Σώματος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ανώτατα και λοιπά στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. και ο Πρόεδρος της Λέσχης Λ.Σ.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τις μέρες των Εορτών και τη νέα χρονιά, υγεία και ευτυχία. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «εδώ, στο Υπουργείο μας, οι ιδιαίτερες συνθήκες δουλειάς, οι προκλήσεις και συχνά η ένταση, πέρα από ισχυρούς υπηρεσιακούς δεσμούς, μοιάζουν συχνά με σχέσεις οικογενειακές», τονίζοντας πως «οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα αντιμετωπιστούν με τη λογική της οικογένειας. Εμείς, έτσι το βλέπουμε και οι εγκάρδιες ευχές μας, απευθύνονται σε εσάς, ακριβώς όπως σε δικούς μας ανθρώπους».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, μετέβη, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη στο Κέντρο Επιχειρήσεων (Κ.ΕΠΙΧ.) και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ) του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. όπου, αφού συνεχάρη τα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν και εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό τους, αντάλλαξε ευχές ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Παππάς ΥΦΥΝΑΝΠ Αλεξανδράκης ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Στυλιανίδης ΕΚΣΕΔ Εκδήλωση ΚΕΠΙΧ Χριστούγεννα Κυριαζόπουλος Ευάγγελος ΥΝΑΝΠ ΓΓΝΛ εορτή

Σχετικές εικόνες