Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Μοίρα Ελικοπτέρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

foto_cover.width-1600.jpg
Share:    

Την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, Υποναύαρχο Λ.Σ., Αριστείδη Πανταζόγλου τον Διευθυντή του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Τρύφωνα Κοντιζά καθώς και τον αρμόδιο Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων Πλωτάρχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Ιωάννη Κορωνάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μοίρα Ελικοπτέρων Λ.Σ. (ΜΕΛΣ) που εδρεύει στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΒΕΝ), στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων, Πλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός επιθεώρησε τις υποδομές στέγασης και υποστήριξης της Μοίρας Ελικοπτέρων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκε από τον Διοικητή επί των τρεχουσών εξελίξεων και δραστηριοτήτων της ΜΕΛΣ καθώς και την εξέλιξη υλοποίησης της σύμβασης-πλαίσιο που υπεγράφη ανάμεσα στην NSPA (ΝΑΤΟ Support & Procurement Agency – Υπηρεσία Υποστήριξης και Προμηθειών του ΝΑΤΟ) και την Airbus France, που αφορά τη συντήρηση των πέντε ελικοπτέρων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τα επόμενα 3+2 χρόνια.  Τέλος, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και τους  προέτρεψε να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής τους.

ΜΕΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αλεξανδράκης Αρχηγός Λ.Σ. Λιμενικό Σώμα ΥΝΑΝΠ

Σχετικές εικόνες