Γ. Πλακιωτάκης από το Αγαθονήσι: Προτεραιότητα η βελτίωση των συνθηκών της ζωής των νησιωτών μας

IMG-20221228-WA0009.jpg
Share:    

To Αγαθονήσι επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με το Δήμαρχο του ακριτικού νησιού, τους δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγαθονησίου ενώ αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα στα παιδιά.

«Η παρουσία μας στο Αγαθονήσι, εχει διπλό σκοπό», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: «Να φέρουμε δώρα στα παιδιά που δίνουν ζωή και προοπτική στο νησί και να ευχηθούμε σε όλες και όλους το καλύτερο για το 2023».

«Να επαναλάβουμε», πρόσθεσε, ότι «όλοι, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και στο Λιμενικό Σώμα, είμαστε και θα είμαστε πάντα διπλά στους νησιώτες μας, θεωρώντας προτεραιότητα τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους».

Ο κ. Πλακιωτάκης συζήτησε με το Δήμαρχο και τους κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την προσωρινή αποδρομολόγηση του «Νήσος Κάλυμνος» και έγινε εκτενής αναφορά στις ενέργειες του Υπουργείου για αποκατάσταση της ομαλής συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του νησιού, ενώ παράλληλα ετέθησαν συγκεκριμένες προτάσεις για ενίσχυση και αναβάθμιση της σύνδεσης με Σάμο και Κω.

Ακτοπλοΐα Πλακιωτάκης Δώρα Γιάννης Πλακιωτάκης γιορτές Αγαθονήσι

Σχετικές εικόνες