Μήνυμα Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη για τον εορτασμό του προστάτη των ναυτικών Αγίου Νικολάου

ΥΝΑΝΠ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ COVER ΤΕΛΙΚΗ
Share:    

Αγαπητοί και αγαπητές Ναυτικοί,

Αγαπητά Στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Τιμώντας σήμερα τον προστάτη της Ελληνικής Ναυτοσύνης και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τον Άγιο Νικόλαο, εύχομαι στους απανταχού Έλληνες και στις απανταχού Ελληνίδες ναυτικούς αλλά και στα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής Χρόνια Πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με γαλήνιες θάλασσες.

Η αφοσίωσή σας στο καθήκον, η συνεχής προσφορά σας στον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και η αδιαμφισβήτητη δύναμή σας να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη θάλασσα, αντικατοπτρίζουν τον υψηλό επαγγελματισμό σας. Η συνεχής προσφορά και ο πατριωτισμός σας εγγυώνται την ασφάλεια και την ευημερία της Ελλάδας μας. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις είναι θαυμαστή και εμπνέει όλους εμάς.

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της χώρας.

Έχετε και θα έχετε πάντα την αμέριστη στήριξή μου.

Ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα φύλακας – οδηγός στην πλώρη σας!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Χρήστος Στυλιανίδης

Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Στυλιανίδης ΥΝΑΝΠ Μήνυμα Άγιος Νικόλαος

Σχετικές εικόνες