Σημαντική προσφορά υγειονομικού εξοπλισμού από την ΟΛΠ-COSCO προς το ΥΝΑΝΠ και το ΛΣ-ΕΛΛ.ΑΚΤ

DSC_7872.jpg
Share:    

Υγειονομικό υλικό, προσφορά της COSCO/ΟΛΠ Α.Ε για την κάλυψη των αναγκών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρέλαβε από τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Xu Zenggang ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.

Συγκεκριμένα, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19 και τον περιορισμό της διασποράς του, η COSCO/ΟΛΠ Α.Ε προσέφερε 10.000 ζευγάρια γάντια μιας χρήσης, 500 στολές ειδικής προστασίας και 500 τεμάχια προστατευτικών ιατρικών γυαλιών.

«Από την πρώτη στιγμή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχουμε προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, ώστε και να προστατέψουμε τους εργαζομένους του Υπουργείου και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και να συμβάλουμε στον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού», δήλωσε αρχικά ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε:

«Σήμερα, στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε μία πολύ σημαντική ενίσχυση, με υγειονομικό υλικό από την COSCO, υλικό το οποίο θα αξιοποιηθεί έτσι ώστε να ενισχυθούν τα μέτρα πρόληψης και στο Λιμενικό Σώμα αλλά και στο Υπουργείο Ναυτιλίας γενικότερα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι αυτή την ευγενική τους προσφορά».

COSCO γάντια ΟΛΠ προσφορά Υγειονομικό υλικό γυαλιά στολές Γιάννης Πλακιωτάκης

Σχετικές εικόνες