ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

1.jpg
Share:    

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκαν σήμερα στον Πειραιά τα Θεοφάνεια, καθώς και ο Αγιασμός των Υδάτων, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου, του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Μητροπολίτη Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του μετά το πέρα της τελετής, τόνισε ότι "το 2020 μπορεί και πρέπει να είναι έτος ανάπτυξης για όλους, έτος μεταρρυθμίσεων, αποκατάστασης της μεσαίας τάξης και της κοινωνικής συνοχής”.

Επίσης ευχήθηκε στους Έλληνες ναυτικούς να ταξιδεύουν σε ήρεμες θάλασσες και διαβεβαίωσε ότι "γίνονται όσα πρέπει ώστε να επιστρέψουν ασφαλείς στις πατρίδες τους και στις οικογένειές του όσοι ναυτικοί μας κρατούνται παράνομα”.

Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη, επισκέφθηκε το περιπολικό σκάφος ανοικτής θαλάσσης «Γαύδος», το οποίο συμμετείχε εκ μέρους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις εορταστικές εκδηλώσεις των Θεοφανείων και αντάλλαξε ευχές με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους.

Θεοφάνεια Γιάννης Πλακιωτάκης

Σχετικές εικόνες