Συνάντηση ΥΦΥ.ΝΑ.Ν.Π κ. Κώστα Κατσαφάδου με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη

DSC_1115.JPG
Share:    

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των κ.κ. Κατσαφάδου και Μώραλη, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά, των σχεδιασμών που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης και του μεγάλου λιμανιού, αλλά και των συνεργειών που μπορούν να γίνουν με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος στη δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων μου. Τον ευχαρίστησα για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσα ότι στο πρόσωπό μου μπορεί να βλέπει έναν αξιόπιστο συνομιλητή και σύμμαχο, στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αφορούν την πόλη και το λιμάνι. Πιστεύω ότι ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, κάνει το καλύτερο για τους πολίτες. Εκτιμώ ότι στη συνέχεια θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες, αναπτυξιακές για την πόλη και το λιμάνι. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση, θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, ώστε να λύσουμε από κοινού ζητήματα και να σχεδιάσουμε στρατηγικές, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής».

Σχετικές εικόνες