Συνάντηση ΥΝΑΝΠ Γιάννη Πλακιωτάκη με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Priti Patel

DSC_7137.jpg
Share:    

Εθιμοτυπική συνάντηση μεταξύ της υπουργού Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Ms Priti Patel και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη.

Ο κ. Πλακιωτάκης αφού καλωσόρισε την Βρετανίδα Υπουργό στο υπουργείο υπογράμμισε τόσο τους στενούς και πολυετείς δεσμούς της ναυτιλίας των Ελλήνων με την Μ. Βρετανία, όσο και την αγαστή συνεργασία που έχουν τα δύο κράτη σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι οι θαλάσσιες μεταφορές, αλλά και όλα τα επιμέρους θέματα που συνδέονται με το υγρό στοιχείο.

Στη διάρκεια της συνάντησης η Βρετανίδα υπουργός παρακολούθησε παρουσίαση για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών και την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της FRONTEX στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Η κυρία Patel ευχαρίστησε τόσο τον κ. Πλακιωτάκη, όσο και τον Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θ. Κλιάρη για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν, καθώς επίσης και την άρτια ενημέρωση που της παρείχαν και ζήτησε να συνεχιστεί η επικοινωνία των δύο πλευρών στον τομέα του μεταναστευτικού θέματος.

Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος Αρχηγός Λιμενικού Σώματος ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης

Σχετικές εικόνες