Σύσκεψη ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με Προέδρους Επιμελητηρίων Κρήτης «Και η Κρήτη είναι στο επίκεντρο της Νησιωτικής μας Πολιτικής»

IMG_20200130_210740.jpg
Share:    

«Η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου συνδέεται με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων και είναι δεδομένη».

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μετά τη σύσκεψη που είχε με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ). 

«Είχα», είπε ο κ. Πλακιωτάκης, «μία πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης, παρουσία και εκπροσώπου της Περιφέρειας Κρήτης. 

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης και των υπηρεσιών του ΥΝΑΝΠ προκειμένου να ληφθούν όλες οι αναγκαίες νομοθετικές και κανονιστικές πρωτοβουλίες για την ταχύτερη δυνατή ενεργοποίηση του μέτρου.

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Κρήτη είναι στο επίκεντρο της Νησιωτικής Πολιτικής μας», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

Μεταφορικό Ισοδύναμο ΕΟΑΕΝ Πρόεδροι Επιμελητηρίων Κρήτης Κρήτη Γιάννης Πλακιωτάκης Συνάντηση

Σχετικές εικόνες