Την Κέρκυρα επισκέπτεται την Πέμπτη και την Παρασκευή ο ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

ynanp_1.jpg
Share:    

Την Κέρκυρα, τα Διαπόντια Νησιά Ερεικούσσα και Οθωνούς, καθώς και τους Παξούς, θα επισκεφθεί την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και τον Αρχηγό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη. 

Ειδικότερα την Πέμπτη ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφθεί αρχικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στην συνέχεια τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας, ενώ ακολούθως θα αναχωρήσει για Ερεικούσσα και Οθωνούς. 

Εξάλλου, την ίδια μέρα, στις 19.30 το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που διοργανώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με θέμα: “Λιμενικές Υποδομές-Προγραμματιζόμενα λιμενικά έργα στην ΠΕ Κέρκυρας και Αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων επί της εξελισσόμενης τουριστικής περιόδου, λόγω της πανδημίας Covid19 – Θέματα συντονισμού Νησιωτικής Πολιτικής”.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίγκας, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαπόντιων Νήσων κυρία Μερόπη Υδραίου, καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες. 

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα και ακολούθως θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο. 

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί την Λευκίμμη και ακολούθως τους Παξούς, όπου θα συναντηθεί με τους Δημάρχους των εν λόγω περιοχών, καθώς επίσης και με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που εδρεύουν στις δύο παραπάνω περιοχές.

Σχετικές εικόνες