Υπό τον έλεγχο της Υγειονομικής Υπηρεσίας του ΥΝΑΝΠ η ομάδα που ταξίδεψε στο Ισραήλ. Με εντολή του ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη έχει ήδη συσταθεί ομάδα διαχείρισης των θεμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19

yna-1.jpg
Share:    

Αναφορικά με την ομάδα στελεχών ΛΣ και των πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που επισκέφθηκε το Ισραήλ, από την Υγειονομική Υπηρεσία του Υπουργείου ανακοινώνονται τα εξής:

«Η Ομάδα επέστρεψε μερικές ημέρες πριν χαρακτηριστεί το Ισραήλ ως χώρα μετάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19. Τα μέλη της τέθηκαν άμεσα εκτός υπηρεσίας για χρονικό διάστημα σύμφωνο με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Δύο μέλη της Ομάδας παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς για εξέταση.

Στο ένα δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις από τους αρμόδιους ιατρούς, διότι δεν θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα για τον εν λόγω ιό, ενώ στο άλλο πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις οι οποίες ήταν αρνητικές.

Έως και σήμερα 10 Μαρτίου 2020, που έχουν σχεδόν εκπνεύσει οι δεκατέσσερις ημέρες από την επάνοδο τους από το Ισραήλ, κανένα μέλος της Ομάδας δεν έχει νοσήσει».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, έχει ήδη συσταθεί ομάδα για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με το νέο κορωνοϊό COVID-19.

Κορωνοϊός Ισραήλ ανακοίνωση ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης

Σχετικές εικόνες