Υπογραφή συμφωνίας παραχώρησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού&Συστημάτων Μη επανδρωμένων μέσων(εναέρια–υποβρύχια)στο Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. από τον Υπουργό Ναυτιλίας&Νησιωτικής Πολιτικής,κ. Χρήστο Στυλιανίδη&την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου

cover.jpg
Share:    

Συμφωνία παραχώρησης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εξήντα tablets, τεσσάρων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και τεσσάρων υποβρυχίων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υπεγράφη σήμερα, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη και την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

H υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η εν λόγω παραχώρηση εντάσσεται στο πλαίσιο Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Λιμενικού Σώματος.

Ο εν λόγω εξοπλισμός θα ενισχύσει την επιτήρηση στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με αποτέλεσμα την αύξηση της επιχειρησιακής δυνατότητας των Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Λευκάδας στα πεδία έρευνας και διάσωσης αγνοουμένων, δίωξης λαθρεμπορίου, επιτήρησης θαλάσσιου πεδίου κ.λ.π.

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Υπογραφή συμφωνίας Στυλιανίδης Λιμενικό Σώμα ΥΝΑΝΠ

Σχετικές εικόνες